Dom-Laite Oy

Kairatie 5
65350 Vaasa

Puhelin: +358 6 315 4900
Sähköposti: myynti@dom-laite.fi

Y-tunnus: 2416150-3

Henkilöstö

Petri Sihtola

Puhelin: +358 400 564 514
Sähköposti: petri.sihtola@dom-laite.fi

Janne Poti

Puhelin: +358 50 370 1185
Sähköposti: janne.poti@dom-laite.fi

Dom-Laite Oy

Grilli-, ravintola- ja suurkeittiölaitteiden myynti, osto, vaihto, vuokraus ja huolto, ovat osa-alueita joilta omaamme pitkän ja laajan kokemuksen.

Dom-Laite Oy on perustettu vuonna 1994 ja se toimi aluksi Huutoniemellä, Kuninkaantien ja Huutoniementien risteyksessä sijainneessa kiinteistössä ja täältä se muuttikin jo seuraavana vuonna suurempiin tiloihin nykyiseen osoitteeseemme.

Lähes puolet uusista myytävistä laitteista tuomme itse maahan ja loput hankimme kotimaisilta maahantuojilta tai valmistajilta.

Toimipaikastamme, jotka sijaitsevat Vaasan Suvilahdessa löytyvät sekä uusien että käytettyjen ammattikeittiölaitteiden myyntinäyttelyt että huoltotilat.

Ammattikeittiöiden hygieniasta olemme myöskin huolehtineet vuodesta 2000 lähtien ja toimitammekin kaikki tarvittavat aineet, välineet, paperit, annostelijat, yms. tuotteet suoraan varastostamme Vaasasta.

Toiminta-alueenamme laite-, tarvike- ja varaosamyynnin osalta on koko Suomi ja huollon sekä pesuainetoimituksien kannalta tärkeintä toiminta-aluettamme on Vaasa lähikuntineen.

Käytetyt laitteet toimitamme asiakkaillemme aina oman huoltomme huoltamina ja läpikäyminä.

Periaatteenamme on myös, että kaikki laitteet mitkä myymme myös huollamme ja korjaamme jatkossakin.

Ota yhteyttä

DOM-Laite Oy © 2017